måndag 23 april 2012

Är så fantastiskt stolt över mig själv!!

Faktiskt! Så mycket bra har hänt under den här helgen!

Det allra bästa är såklart FC-maratonet som avklarades i helgen! 24h träning mellan fre kl 18 ill sö kl 23. Tufft som fan men alla mina mål avklarades!
1. Jag klarade av maratonet GRYYYMT mycket bättre än förra gången
2. Jag tog revansch på trapporna från förra maratonet. Ingen ångest, bara glädje. Å mjölksyra, men jag vann ;)
3. Jag sparade inte på något. Jag gav allt och lite till! Hittade ett hörn med energi som jag inte visste jag hade och tömde det fullständigt.Fantastiskt!
4. Jag har nött in massor med nya saker och fått inspiration så det räcker för lång tid framöver!

Så nu sitter jag nu här i soffan. Mina stackars katter, som varit i princip ensamma hela helgen, myser ikapp brevid. Stapplade upp för trappan med svullna och extremt värkande fötter. Men det gör ingenting. För jag vann det högsta priset. Självrespekt.

En annan rolig sak som hände under helgen var att jag har haft ett par shorts som jag köpte i höstas som jag inte kunnat komma i. Hann använda dem en gång innan magen tog över. Chansade på att de skulle passa och jag blev euforisk när jag insåg att jag fick på mig dem igen utan problem! Jag blev SÅÅÅ glad! Efter det hade jag svårt att sluta önska att det var tisdag så jag kan fortsätta kämpa ner vikten! Fanastiskt! Men först ska jag ha en kebabdate med bror imorgon! Har väntat och längtat efter den i flera veckor nu =)

Men nu blir de dusch och sängen! Är så galet trött att min hjärna slutat att fungera för länge sen =P Beond zombie ;)

Tack alla för en awsome helg! Ni kämpade så grymt bra!! Jag älskar min FC-familj =)

RESPEKT TILL ER ALLA!!

Å Kristian, jag har slutat hata dig nu ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar